#kansantalkoot

Yli 100 vuoden ajan olemme keränneet vaalipaikoilla varoja vammaisille ja pitkäaikaissairaille. Nyt perinteinen vaalikeräys ja samalla koko keräyksen tulevaisuus on vaakalaudalla. Normaalisti vapaaehtoisemme ovat keränneet äänestyspaikoilla, tuttujen keräyslippaiden kanssa. Koronarajoitusten takia osaan äänestyspaikoista emme pääse keräämään. Useimmat vapaaehtoisemme ovat myös iäkkäitä ja riskiryhmässä, joten tänä vuonna meillä on keräyksemme sieluja eli vapaaehtoisia tavallista vähemmän.

Nyt me ja yli 300 000 kotimaan vammaista ja pitkäaikaissairasta tarvitsemme apuasi.

Tule mukaan kansantalkoisiin.

Valitse lahjoitussumma

Pienin summa, jonka meille voit verkossa lahjoittaa on 5 euroa. Tilisiirrolla voit tehdä pienemmän lahjoituksen.
Kiitos vammaisten ja pitkäaikaissairaiden puolesta!

Näin voit auttaa:

1. Lahjoita
Joko yllä olevan lomakkeen avulla tai lähettämällä tekstiviesti LAHJOITA10 numeroon 16301 (viestin hinta 10 €). Vapaavalintaisen summan voit lahjoittaa MobilePaylla numeroon 64971 tai tilisiirtona pieni ele ry:n tilille FI73 5727 1820 0477 19.

2. Perusta oma keräys
Voit auttaa myös keräämällä heidän puolestaan, jotka eivät tänä vuonna pääse itse keräämään. Oman keräyksen voit perustaa helposti Facebookissa. Katso täältä tarkemmat ohjeet (linkki vie Facebookiin).

Tule talkoisiin kanssamme

Näillä talkoilla kerätään onnen hetkiä yli 300 000 suomalaiselle vammaiselle ja pitkäaikaissairaalle.

Kampanjassa ovat mukana muun muassa Lore ja Niina Backman. Lisäksi voit bongata muita talkoolaisia somesta ja kampanjavideoltamme.

pieni ele ry on perustettu vuonna 1907, ja olemme Suomen ainoa järjestö, jolla on oikeus kerätä varoja vaalien yhteydessä. Järjestö työllistää vain kaksi, Minnan ja Erikan, jotka organisoivat keräykset ja jakavat tuotot suomalaisille järjestöille. Nämä järjestöt auttavat sydänsairaita, epilepsiaa sairastavia, invalideja, sokeita, kuuroja ja aivosairaita – lapsia, nuoria ja vanhuksia perheineen.

Pyydämme apuasi, koska keräyksen tulevaisuus on epävarmempi kuin koskaan kuluneen 100 vuoden aikana. Koska vapaaehtoisemme eivät pääse kaikille vaalipaikoille, pelkäämme, ettemme pysty enää auttamaan kaikkia apua tarvitsevia.

Voit auttaa myös kertomalla kampanjasta eteenpäin

Lisää Facebook-profiilikuvaasi #kansantalkoot-kehys, ja kutsu ystäväsi mukaan talkoisiin. 

Levitä viestiä eteenpäin käyttämällä pieni ele -GIF-tarroja

Kuvaa Instagram Stories -video, ja kerro kampanjastamme seuraajillesi. Tarramme löydät etsimällä niitä Instagram-sovelluksen GIF-tarroista hakusanalla ”pieni ele”.

Kiitos, kun autat. Yhdessä turvaamme onnen hetkiä vammaisten ja pitkäaikaissairaiden arkeen.