– Tämä on helppo ja kiva tapa kantaa korteni kekoon hyvässä asiassa. Ehdottomasti voin suositella!

Jukka

Vapaaehtoistemme työpanos on keräykselle mittaamattoman arvokas, ilman vapaaehtoisia keräystä ei voitaisi järjestää. Liity mukaan talkoisiin vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hyväksi.

Koronatilanteen vuoksi tarvitsemme sinua entistä enemmän! Monet vapaaehtoisistamme kuuluvat itse riskiryhmään, joten tänä vuonna kaikki tutut kerääjämme eivät pääse kerääjiksi. Tule mukaan talkoisiin ja auta meitä pitämään keräys toiminnassa ja saamaan edelleen lahjoituksia vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hyväksi.

#pieniele #kansantalkoot #hetkionnea

Sinua tarvitaan erityisesti nyt!

Vapaaehtoisena olet tärkeä osa keräystä ja autat meitä auttamaan. Vapaaehtoisemme ovat usein suomalaisille näkyvin osa keräystä – arvokas käyntikorttimme.

Vapaaehtoisena olet keräyspaikalla avustamassa lahjoittajia ja huolehtimassa keräyspisteestä. Tervehdit lahjoittajia ja olet ensimmäinen, joka antaa heille kiitoksen lahjoituksesta.

Keräyspisteet sijaitsevat pääosin sisätiloissa. Kysy rohkeasti lisää. Tervetuloa mukaan auttamaan!

Jos et pääse kerääjäksi ja haluat silti antaa apusi

Perusta oma Facebook-keräys ja kutsu ystäväsi lahjoittamaan sinun keräykseesi ja tulemaan mukaan tärkeisiin talkoisiin vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hyväksi https://www.facebook.com/fund/pieniele/

Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi