Poikkeustilanne siirtää keräyksen touko-kesäkuulle

pieni ele -lipaskeräys siirtyy touko-kesäkuulle 2021. Keräys on järjestetty vuodesta 1907 asti äänestyspaikoilla vaalien aikana. Koronatilanteen vuoksi vaalit siirrettiin huhtikuulta kesäkuulle. Näin myös perinteisen vaalikeräyksen ajankohta vaihtuu. Keräyspisteet ovat äänestyspaikoilla 26.5.–8.6. ja 13.6.

Lahjoituksilla on tuettu ja piristetty vammaisten ja pitkäaikaissairaiden arkea yli sadan vuoden ajan. Vaikka tilanne on haastava epidemian vuoksi, keräyksen suurin voima eli vapaaehtoiset ovat talkoissa mukana ja tekevät yhdessä mahdolliseksi avun saamisen.

Moni vapaaehtoisista on itsekin vammainen tai pitkäaikaissairas. Näin osa kerääjistä pitää tauon lipaskeräyksestä tällä kertaa. Jotta tukea saadaan siitä huolimatta sitä tarvitseville, kannustamme kaikkia, joille se on mahdollista mukaan kansantalkoot hengellä lipaskerääjiksi. Näin turvataan, että apua saadaan jatkossakin.

Lahjoituksien avulla saadaan muun muassa järjestettyä kuntoutusta, vertaistukea, virkistystä ja apuvälineitä juuri hänelle, joka tukea tarvitsee. Lue lisää lahjoitusten tuomasta ilosta…