Kiitos lahjoittajille ja vapaaehtoisille onnistuneesta keräyksestä!

116 vuotta takana ja hieno keräys jälleen! Kevään pieni ele -vaalikeräys oli eduskuntavaalien äänestyspaikoilla ympäri Suomen. Lahjoituksia kerättiin kotimaan vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hyväksi. Kiitos keräyksen onnistumisesta kuuluu vapaaehtoisille lipasvahdeille ja lahjoittajille.

Kyllä pitää kiittää! Äänestäjät ovat huomioineet keräyksen mukavasti. Lipasvahtina istuminen Hyvinkäällä ennakkoäänestyspaikoissa on ollut mielenkiintoista eikä laisinkaan turhauttavaa.

Anneli, vapaaehtoinen lipasvahti

Kaikki lahjoitukset jäävät Suomeen. Lahjoituksilla autetaan muun muassa sydänsairaita, epilepsiaa sairastavia, invalideja, sokeita, kuuroja, aivosairaita; lapsia, nuoria ja aikuisia. Pieni ele ry:n tuotoilla autetaan vammaisia ja pitkäaikaissairaita sekä heidän perheitään. Apua annetaan monenlaista, opaskoirien kouluttamisesta vertaistukeen ja kuntoutukseen. 

Olen aina osallistunut, tämä on tapa.

Lahjoittaja

Monelle äänestämässä käyvälle keräykseen osallistuminen on perinne. Samalla kun osallistuu tärkeään demokratian toteutumiseen äänestäen, antaa myös oman apunsa lahjoituksena vammaisille ja pitkäaikaissairaille. Samoin vapaaehtoisuus keräyksessä on monille vuosikymmenien perinne. Jotkut vapaaehtoisista lipasvahdeistamme ovat aloittaneet yhdessä äitinsä kanssa lapsena ja ovat edelleen mukana kahdeksankymppisenäkin.

Seuraava pieni ele -vaalikeräys alkaa tammikuussa 2024 presidentinvaalien ennakkoäänestyspaikoilla.