Mystinen keräysmies: ”Lahjoitukset tulevat sydämestä”

Kuka olet jo kolme kertaa pieni ele -keräyksessä tavattu mystinen vaalikeräysmies?

­”Mystinen keräysmies on supersankari, joka kerää rahaa tarvitseville. Olen äärimmäisen mystinen, mutta samalla helposti lähestyttävä. Sivupersoonana olen myös mystinen hengenpelastusmies veren luovuttajana. pieni ele -keräystä auttaessani lahjoitetut rahat menevät tärkeään kohteeseen”, kuvailee keräysmies itseään.

Jos itsellä on antaa, niin miksei antaisi?

”Keräys on mukava traditio. Samalla kun vaikuttaa demokratiassa äänestämällä voi myös tehdä tällaista riippumatonta hyväntekoa lahjoittamalla pitkäaikaissairaiden ja vammaisten hyväksi. Olen pitänyt itsekin kolikoita mukana, että voin aina lahjoittaa. Kun joku pyytää, niin varmasti sitä oikeasti tarvitsee. Jos itsellä on antaa, niin miksei antaisi? pieni ele -keräys on turvallinen kohde ja hyvin läpinäkyvä.”

Palkintona ihmisten halu auttaa

”Oli mukavaa olla lipaskerääjänä, kun sai ilon kautta antaa iloa eteenpäin. Herätän lahjoittajien kiinnostusta mystisenä miehenä. On mukavaa puuhaa viettää päivää olemalla mukana. Palkinto on, kun näkee että ihmisillä on halu auttaa. Lahjoitukset tulevat kyllä sydämestä.”

Joka kerta lämmittää, kun ihmiset pysähtyvät ja antavat rahaa.

Mystinen keräysmies

Mystisen keräysmiehen vaimolle on tehty sydämensiirto ja sitä kautta hän sai kutsun lähteä mukaan auttamaan. 30 vuotta sitten sydämensiirto oli nykyistäkin isompi ja vaativampi leikkaus. Mystinen keräysmies tapasi vaimonsa puoli vuotta leikkauksen jälkeen ja alku oli tarkkaa, jotta parantuminen eteni hyvin. Nykyään vaimon sydän toimii ja on hyvin paikallaan.

Pari tuntia muiden auttamista

”Olkaa hyviä ihmisiä! Otetaan toisemme huomioon”, kannustaa keräysmies muitakin mukaan vapaaehtoiseksi lipaskerääjäksi. ”Pari tuntia muiden auttamista ja samalla saa itselleenkin hyvän mielen.”

Mystisellä keräysmiehellä on luottamus karmaan, hyvät teot palkitsevat lopulta!

Nyt lähdetään keittämään kunnon kahvit!

Mystinen keräysmies iloitsee vapaaehtoistehtävän jälkeen

Vapaaehtoinen mystisen naamion takana

Nimi: Pasi Sorjonen, rokkiharrastuksesta lempinimi Darwin
Kotipaikka: Siuro
Ikä: 52
Työ: It-alan asiantuntijana reilu 20 vuotta
Harrastukset: rokin soitto, kotistudio, jossa musisoi kavereiden ja vaimon kanssa, luonnossa liikkuminen, vaimo kuvaa lintuja ja Darwin toimii assistenttina etsien lintuja