pienen eleen vapaaehtoisille 140 000 maskia lahjoituksena

Suomalainen maskivalmistaja Lifa Air teki merkittävän 140 000 maskin lahjoituksen Pieni ele ry:n vapaaehtoisille.

”Kuulin pieni ele -keräyksestä uutisissa ja mietin, että keräyksellä saattaisi olla tarve maskeille”, kertoo Lifa Airin myyntijohtaja Juha Tamminen.

Keräyksen vapaaehtoisille lahjoitus on tärkeä ja mahdollistaa Pieni ele ry:lle maskien jakamisen lipaskerääjille ympäri Suomen. Vapaaehtoiset lipaskerääjät käyttävät maskeja keräyspisteillä aluevaalien äänestyspaikoilla. Lahjoituksia kerätään kotimaan pitkäaikaissairaiden ja vammaisten hyväksi. Moni kerääjistä on itsekin pitkäaikaissairas.

Lifa Airille on tärkeää voida tukea aitoa auttamista ja olla mukana edistämässä terveysturvallisuutta. Näin pieni ele -keräys valikoitui lahjoituskohteeksi. Lifa Air halusi turvata pienen eleen kerääjiä ja kantaa vastuuta tilanteesta.

Hyvää tekemällä hyvä kasvaa

­”Sydämen on oltava mukana lahjoituskohdetta kohtaan. Kun me teemme hyvää joku toinenkin saa siitä hyvää”, kertoo Tamminen. ”Tiedämme, että lahjoituksemme menee todelliseen tarpeeseen ja pienellä eleellä on myös vilpitön halu tehdä muille hyvää. Voimme siis auttaa omalta osaltamme, kun meillä siihen on mahdollisuus. Kun teemme lahjoituksen, tulee hyvä mieli nähdä vilpittömän kiitolliset, aidot reaktiot.”

Tiedämme, että lahjoituksemme menee todelliseen tarpeeseen ja pienellä eleellä on myös vilpitön halu tehdä muille hyvää. Voimme siis auttaa omalta osaltamme, kun meillä siihen on mahdollisuus.

Juha Tamminen, Lifa Air

Tamminen kannustaa ihmisiä lahjoittamaan vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hyväksi.

”Lahjoitetaan sen mukaan mihin pystytään, kaikki lahjoitukset ovat samanarvoisia. Ajatus on tärkein.”

Yhteiskunnallisesti Lifa Air on ollut varmistamassa Suomen huoltovarmuutta perustamalla Suomeen maskitehtaan. Näin voidaan tukea yhteiskuntaa ja tarvitsevia osapuolia. Hyväntekeväisyyteen yritys on lahjoittanut jo puoli miljoonaa maskia. Pieni ele kannustaa muitakin yrityksiä mukaan auttamaan eri tahoja mahdollisuuksiensa mukaan.

Lahjoituksilla saadaan vammaisille ja pitkäaikaissairaille Suomessa muun muassa kuntoutusta, apuvälineitä, vertaistukiryhmiä, edunvalvontaa ja virkistystoimintaa.